fredag 10 september 2010

The Cavern Beatles

Igår var vi och såg The Cavern Beatles spela på biografen Draken och vilken konsert! De är verkligen proffsiga i både spel och sång och jag är superimponerad. Det var mestadels medelålders där, men ett gäng dansanta ungdomar som livade upp stämningen fanns också.

De började att spela gamla låtar från Caverntiden för att sedan gå vidare med kostymbyte till Sgt Peppertiden och avslutningsvis lite mer 70-talsinpirerat med The White Album och Let it Be albumet. Här är lite bilder från kvällen.

Första Caverntiden med finfina 60-talskostymer!


Andra ombytet med Sgt Pepperjackor


Sista ombytet som representerar Beatles sista tid


Jag har massor av Beatleslåtar i huvudet nu och blir grymt sugen på att gå igenom min gitarrbok med alla Beatleslåtar igen :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jaså de körde inte bara gamla låtar från Cavern-tiden. Kommer du ihåg japanerna vi såg på Cavern i Liverpool. Kläder, instrument och frisyrer var intill exakthet som på Hamburgtiden. Men deras engelska uttal var... ha, ha, det lät jättelustigt när de sjöng.

cosmoscatten sa...

Hahha, ja jag minns de nästan bäst från Beatlesfestivalen. De var ju jättebra!!! :) det hade varit kul att åka dit igen faktiskt med en massa entusiaster!