måndag 9 augusti 2010

Sonis...hell?!

Den 6:e augusti körde jag, Martin, Thomas och Åsa på Road Trip upp till Stockholm för att gå på Sonisphere med bl.a Iron Maiden, Alice Cooper, Iggy Pop, Antrax, Hammerfall, Slayer m.fl. Vi stannade vid Vättern och Gyllene Uttern och fikade på vägen, jag åt en jättegod räkmacka.
Det blev också ett besök på en Polkagrisaffär, köp 5 få den 6:e gratis! Viol är fortfarande min absoluta favorit. Thomas provade en 12-årig single malt polka, men den smakade inte whisky :/.


Ungefär mellan Linköping och Norrköping började motorlampan lysa och gasen sluta fungera på max, så vi körde in till macken och började undersöka bilen. Vi kunde inte hitta något fel, men kunde bara fortsätta i 90 km/h resten av vägen och vi kom fram till Sollentuna lite senare än planerat.

Väl hemma hos mor och far i Sollentuna hade brorsan gjort jättegoda äppeldrinkar och två goda salsor till de grillade hamburgarna som vi gjorde. Martin skötte grillen.


Grillmiddag ute i trädgården.

En festival utan regn är väl ingen festival? Självklart kom det regn och vi var väl förberedda med regn ponchos från Liseberg som Åsa införskaffat.

Väl på festivalen mötte vi upp Martins kompisar Oliver och Niklas.



Här är Åsa och Cain som förtär varsin 50-kronors öl (33 cl!) på ölområdet. Maten var inte att tala om, total katastrof med för torra hamburgare, för dyr och kall kebab osv.

Regnet fullständigt öste ner, värst kom det när Iggy Pop spelade och här är mina Converse i början av kvällen, det blev alltså 7 resor värre och de var kalla och sved hela kvällen. Man var nära att ge upp ett antal gånger. Men den som väntar på något gott...

Jag och Martin försökte hålla humöret uppe för att orka med kvällen.

Regn, regn och lera, lera. Det var folk som brottades i leran, ramlade i leran, tappade både mobil och vigselring i leran...

Till slut spelade Maiden och vi lyckades hålla oss kvar i ca 1 timme och 15 minuter innan vi gav upp, halkade runt i det djupa lerbadet och lyckades hitta en taxi hem till Sollentuna igen. Väl hemma väntade redan Thomas och brorsan och man fick duscha av sig sina fötter i varmt vatten och ta en varm kopp te! HELT underbart!!! :) festival i all ära, men vad f*n?! ska man stå ut med detta? Vi får se hur vädret blir på Way out West. Då har jag i alla fall gummistövlarna halvägs ut i trappen.

1 kommentar:

veronica sa...

Hoppas allt är bra och tack för senast!
Du har fått ett litet bloggaward från mig =)

Kram