tisdag 16 mars 2010

iPhone appar

Jag fullkomligt älskar min iPhone! Och det finns så många appar som är båda nyttiga och nöjesfulla. Här kommer några av mina favoriter utöver de "vanliga".. :)

Darling
Du kan förprogrammera numret till din darling som blir en ikon i form av ett hjärta på displayen, så är det lätt och smidigt att ringa honom utan att behöva leta i kontaktlistan :)




Mahjong Match
Ett fullkomligt beroendeframkallande spel där du skall matcha brickor. Det här spelet funkar utmärkt på spårvagnen till och från jobbet, under TV-reklamen eller innan du ska somna.



Hipstamatic
En applikation som blivit otroligt populär där foton blir sådär snygga, gamla och ser analoga ut. Och du kan direkt från applikationen ladda upp de på Facebook. Nu kan vilket motiv som helst bli snyggt utan speciellt mycket ansträngning.

Dash of Color
En jättekul applikation där du kan färglägga valda delar i ditt foto genom att rita med fingret. Du kan anpassa penselstorleken. Sen kan du spara bilderna direkt i ditt fotoalbum! Här ser man några exempel.


Let'em sing
en underbart söt applikation där du skall få tre stycken karaktärer att sjunga tillsammans. Det gäller att trycka på de i rätt takt så det låter bra. Får man det perfekt så sjunger de jättefint i sina små stämmor. Varje karaktär går även att byta ut mot en annan figur för lite variation.



2 kommentarer:

veronica sa...

Blev nästan sugen på en iPhone nu, men bara nästan =)

Emma sa...

Haha, men du glömde alla otroligt onödiga appar 