tisdag 31 juli 2007

10 tjejer på Gotland!

Ja då har Gotlandsveckan passerat och vem kunde tro att 10 tjejer skulle kunna hålla ihop i en lägenhet med en dusch?! Det gick faktikst ohyggligt bra och vi hade en toppenvecka! :) Veckan innehåll i stort: "Det som händer på Gotland, stannar på Gotland", roadtrip, färja, "upp och hoppa, skaka rumpa", Markoolio, Brats, Klick-fest, Munken, Halmstadbekanta, läppglans, Gutekällaren, McDonalds, Raukar, Fårö, Hångel, Olycka, kärlek, "I'm so nasty", drickaspel, Sanning & Konsekvens, Grillning, Per Gessle, shopping, fiskgryta, blåst, von Essen, regn, foton, soledgång, sms:ande, lummelundagrottan, hemlängtan, förfest, australiensare, frukostar, filtar, scarves, outlets, kullerstenar, klackar, nattamat, nattbesök, kryckor, solande, daquries, reor, ambulans, systembolag, apotek, glass, pizza, bakfylla och mycket mer.

Bilder i urval




tisdag 10 juli 2007

Semester

Kosmos är på semester på i Dalarna i ett par veckor. Själv är jag på semester i Stockholm, sen bär det av till Norrköping, Göteborg, Gotland och sen tillbaks till Göteborg.

onsdag 4 juli 2007

Mitt nya hem


Äntligen har jag fått ett alldeles eget hem. Richertsgatan 16 i Johanneberg är min nya adress. jag har inte fått in så mycket möbler ännu, men det kommer senare i sommar. Åh vilken lycka! :)