fredag 30 juni 2006



Det vackraste man kan tänka sig...fick jag idag...en hanneli på en hippieäng (och Kosmos och Sune är med på ett hörn för den som tittar noga...:) Tack Jonas, den var helt fantastisk!!!

torsdag 29 juni 2006

Funderingar...

Ja hur ofta sitter man inte och grubblar va? Den senaste tiden har mitt liv förändrats ganska drastiskt (i och med nytt jobb och flytten till Göteborg) vilket kanske fått en att släppa på lite hämningar, rutiner och trygghet och istället försöka leva för varje dag, en dag i taget. I för sig, vikariat och kollektivboende i 3:e hand under begränsad tid kanske bidrar till att man inte riktigt kan ta saker för givet heller ;).

Ta det här med jobb till exempel. Varför låter vissa ett jobb styra hela ens liv för? sin privata tid. Det finns alltför många människor i denna värld som låter jobbet styra deras liv. Att inte kunna vara ute och roa sig eller stanna uppe sent eller ta ett glas vin, bara för de ska upp och jobba dagen efter?! Ska det alltid vara så då? Ska man avstå från det som egentligen förgyller ens liv bara för man kanske fick en lite trött dag på jobbet dagen efter? Och speciellt nu på sommaren?! NEJ TACK! Man lever fasiken här och nu, och inte bara för helgen. Rutin och trygghet i all ära, men tar man sitt jobb på så stort allvar att vänner och nöjen och intressen får lida, då tycker jag inte att det är sunt längre. Jag vill aldrig ha det så. Jag blir sur på folk ibland. Folk är tråkiga.

En annan sak som jag skulle vilja börja med, som jag läste någonstans att en person hade sagt. Att varje dag, ska man göra något som man aldrig förut har gjort. Det är en jättecool tanke, men måhända jag är lite för feg för det? Det kanske till och med är svårt att komma på något nytt för varje dag. Det kan ju bli helt galet till slut. Att man går och häller glass på en gubbe eller nåt, för det har jag aldrig förr gjort. Eller tänk om man börjar göra en massa bus och olagliga grejer som man inte provat förut? Haha, nääää.. nån måtta får det vara va?

Fånga dagen. Jag har aldrig riktigt gillat det uttrycket för det känns som att man måste uträtta så mycket på en och samma dag? Men så kanske det inte behöver vara. Okej, kanske ska tänka om.

Carpe Diem då! :)

onsdag 14 juni 2006

Är du säker på att du vill ta bort den här personen?

Tänk om du kunde hantera människor med datorn?
Johanna och jag låg och skrattade hysteriskt en natt när vi skulle somna i Köpenhamn när jag började...

Tänk att du träffar en kille.. "spara kille som...Pär" (obs! fejkat namn)

Du har nu en log på Pär.

"skapad den 13 juni 2002 14:04:57"

Du måste kolla så Pär är fullt frisk innan du tar in honom i ditt liv.

"sök med Norton Antivirus" -Inga virus funna (*pust*)

Förhållandet går bra, du och Pär dejtar och har sex

"Använd den 18 juni 2002"

Det bästa med Pär är att du kan ta fram honom när du själv känner för det.

"arkiv, öppna Pär", "arkiv, stäng Pär"

Helt plötsligt gör Pär bort sig och beter sig som en skitstövel, du vill ge honom en andra chans och ändrar på lite detaljer. Låt oss säga att han får en ny hårfärg.. några nya egenskaper och blir några kb tyngre.

"Vill du spara ändringarna i Pär?" -Ja

Ändrad den 14 juni 2002 19:04:58

Trots dina ändringar på Pär är han fortfarande en idiot.

"rename Pär" ... pucko.kille (inse!)

Ändrad den 15 juni 2002 01:09:03

Du provar att klona Pär och hoppas att hans tvilling skall vara bättre

"Make a copy of Pär", operation failed. =O(

Du börjar bli less

Tänk om du kunde deleata Pär från ditt liv.. Bara en enda knapptryckning och han skulle vara ur ditt liv för alltid. delete

En dag får du nog, du gör det! "Delete Pär"

"Är du säker på att du vill ta bort den här personen?" Du tvekar ett tag när du ser alternativet "Ja" och "Nej".. Du väljer "Ja".. Pär ligger nu i papperskorgen med de andra killarna.

Livet går vidare, du dejtar fler, det hamnar fler i papperskorgen..

En dag får du nog.. du tänker att du skall starta ett nytt liv..(eller så blir du kär på riktigt)

"Vill du ta bort de här 39 killarna ur papperskorgen?"

Du tänker ett tag.. tar du bort de ur ditt liv nu kommer de aldrig kunna ersättas. Du är säker på din sak.. du kan inte hålla på så här.. du måste rensa och starta om ditt liv, inget gammalt groll, inga gamla ex kvar...

-"Ja". Papperskorgen tömd. Du är redo för ett nytt liv. Ctrl+alt+delete